Fostul ministru al Justitiei Florin Iordache a votat marti, in Comisia juridica a Camerei Deputatilor, pentru respingerea ordonantei de urgenta 13 privind modificarea Codurilor penale, chiar daca el a fost cel care a elaborat si sustinut acest proiect ce a dus la ample proteste de strada si la demisia sa de la conducerea ministerului Justitiei.

Legea de respingere a ordonantei de urgenta 13, de modificare a codurilor penale, a fost aprobata, marti, si in Comisia juridica a Camerei Deputatilor, cu 21 de voturi ”pentru” si 3 abtineri si urmeaza sa mearga la votul final al plenului. In comisie, deputatii PSD, inclusiv Florin Iordache, au votat pentru respingerea OUG 13.

Legea de aprobare a OUG 14/2017, prin care a fost abrogata OUG 13, a fost aprobata marti, in Camera Deputatilor.

Tot astazi, a fost aprobata si legea de respingere a OUG 13.

Citeste si: Legea de aprobare a OUG 14 si Legea de respingere a OUG 13 au fost adoptate de Camera Deputatilor


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.