Fostul premier Victor Ponta este de parere ca presedintele Klaus Iohannis "ne-a facut exemplu" pentru copiii din Germania, noteaza digi24.ro.

«Bravo - sa fim mandri! Dupa ce la inceputul anilor '90 am fost poporul care "mananca lebedele din Viena" am devenit "tiganii cersetori din Franta", violatorii si criminalii din Italia si acum - iata - exemplu de coruptie pentru copiii din Germania! Sa multumim tuturor celor din tara si din afara care au pus umarul la acest nou "brand de tara"!

Sigur ca in 2013-2015 am fost tara cu cea mai mare crestere economica din Uniunea Europeana, cu cea mai rapida crestere a absorbtiei fondurilor europene, cu cele mai bune conditii fiscale pentru investitii, cu cea mai mare crestere procentuala a salariului mediu, cu cel mai rapid internet si cei mai buni tineri IT-isti , etc! Dar asta suna foarte prost!!!! Nu poti sa spui asa ceva despre Romania elevilor germani!

Asa ca presedintele nostru s-a gandit "cu atentie si preocupare" si ne-a facut din nou exemplu de scoala pentru copiii din Germania!», a scris Victor Ponta pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.