Avand in vedere informatiile aparute cu privire la finantarea partidului USR, Nicusor Dan, subliniaza ca partidul sau a fost primul din Romania care si-a facut publice sursele de finantare, scrie dcnews.ro.

"Am devenit, eu si USR, victimele unui linsaj mediatic care se permanentizeaza la posturile TV care au o practica indelungata in denigrare. Observ ca atacurile s-au intensificat dupa ce ne-am opus Ordonantei 13 si legii gratierii si ma astept ca ele sa continue.(...)

Afirm cu responsabilitate ca am respectat legea si ca aceasta campanie dusa impotriva noastra este pentru a ne murdari. Nu cred ca e intamplator faptul ca, in conditiile in care Autoritatea Electorala Permanenta a solicitat clarificari de la toate partidele politice, asa cum admite public, se vorbeste doar despre noi. (...)

Principala acuzatie adusa ieri seara de Antena 3 se refera la suma de 90.000 de lei care a fost stransa prin donatii online, printr-o platforma specializata. AEP ne-a reprosat faptul ca donatiile ar veni de la o asociatie, desi ea era doar intermediarul si al doilea repros, ca aceasta asociatie a perceput un comision. In opinia noastra, nu este nimic ilegal. USR a depus documentele care atesta calitatea de intermediar al asociatiei si copiile dupa cartile de identitate ale donatorilor", a scris Nicusor Dan pe Facebook.

Citeste mai mult in postarea presedintelui USR.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.