Fostul premier Victor Ponta sustine ca se bucura de faptul ca nu este "singurul nebun" care nu a votat si nu sustine povestea cu "referendumuri ale presedintelui Klaus Iohannis contra PSD".

"Ma bucur ca nu sunt chiar singurul «nebun» care nu a votat si nu sutine aceasta poveste inutila si groteasca (grotesca - n.r.) cu referendumuri ale Presedintelui contra PSD!.

Dar sunt foarte ingrijorat pentru Romania - in timp ce singurele noastre subiecte sunt: dosare, catuse, proteste, referendumuri nimeni nu mai da doi bani pe: economie, fonduri europene, investitii, sanatate, educatie, politica externa si regionala!!! Si o sa vedeti foarte curand care este pretul pe care il platim toti !! Atata placere sinucigasa nu am vazut la alt popor", scris deputatul PSD pe Facebook.

Plenul reunit al Parlamentului a dat aviz favorabil, luni, cu unanimitate de voturi, pentru referendumul declansat de catre presedintele Klaus Iohannis pe tema justitiei.

Citeste si: Victor Ponta: Nu mi-a propus nimeni sa fiu ministrul Justitiei


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.