Nicusor Dan a lanseaza un atac la adresa presedintelui Senatului, Calin Popescu Tariceanu, noteaza dcnews.ro.

"Personalitatea lui Calin Popescu Tariceanu a intrat in inflatie. Functia de presedinte al Senatului nu-i mai este suficienta, vrea sa fie nici mai mult nici mai putin decat Curte Constitutionala a Romaniei.

Azi a emis un text, scris in stilul unui decret, in care interpreteaza legea fundamentala in cheie personala, oferind cu de la sine putere Parlamentului suprematia fata de toate celelalte institutii publice. Probabil ca in numele acestei suprematii a intrat peste rand la coada la permise pentru ca el se simte deja suprem in raport cu Prefectura.

Din fericire, a fost refuzat politicos chiar de partenerii lui din majoritate cand a pretins ca textul sa fie adoptat de Parlament, ca pozitie oficiala a institutiei. Dar asa ne dam seama cam ce relatie are Tariceanu cu democratia si unde ar vrea sa duca el Romania daca ar putea, la cheremul unei majoritati parlamentare care va avea dreptul sa faca tot ceea ce vrea", a scris Nicusor Dan pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.