Fostul premier al Romaniei a publicat un mesaj pe o retea de socializare prin care isi exprima teama de crearea unui nou "sistem".

Fostul premier isi incepe mesajul cu o referinta catre situatia din Italia in 1934, sugerandu-i lui Klaus Iohannis o "buna sursa de inspiratie".

"Ca sa fie foarte clar - Referendumul solicitat de Dl Iohannis este ( din punctul meu de vedere) un instrument de lupta politica total nedemocratic si toxic in contextul actual al Romaniei!

Eu nu pot sa uit ca am votat la Referendumul din 2012 si votul meu a fost batjocorit de Sistemul lui Basescu ( acum devenit Sistemul lui Iohannis) si de tot felul de "deontologi" si "iubitori de Stat de Drept" din tara si din strainatate/ sigur ca acum exact aceleasi persoane si "structuri" vor face campanie pt Referendumul lui Iohannis- nu pot sa ii opresc dar macar nu voi fi complicele lor prin votul meu!", continua Victor Ponta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.