Avand in vedere ca romanii au protestat timp de 13 zile consecutive, potrivit senatorului Traian Basescu este o "atmosfera de razboi hibrid", informeaza romanialibera.ro.
"Razboiul hibrid inseamna un razboi care nu se duce cu tancurile, nu se duce cu armate regulate, ci se duce cu dezinformare, cu manipulare pana la prabusirea institutiilor statului. Permiteti-mi sa va spun ca una dintre obligatiile presedintelui este ca in astfel de momente sa aiba grija ca statul sa nu colapseze. In astfel de momente nu mai torni gaz pe foc.

Opresti focul, ca si batalia politica are o limita pana la care este legitim sa o duci. Cand aceasta batalie este impinsa catre dezagregarea functionarii statului, nu mai e in regula (...) Eu nu sfatuiesc pe nimeni, spun doar o parere", a declarat fostul presedinte la postul public de televiziune, citat de digi24.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.