Presedintele Klaus Iohannis a semnat, vineri, decretele pentru eliberarea din functia de ministru al Justitiei a lui Florin Iordache si pentru numirea Anei Birchall ca ministru interimar la Justitie.

Administratia prezidentiala a anuntat ca presedintele Klaus Iohannis a semnat, vineri, decretul pentru constatarea vacantei unei functii de membru al Guvernului prin demisia lui Florin Iordache, ministrul Justitiei si decretul pentru desemnarea Anei Birchall, ministrul delegat pentru Afaceri Europene, ca ministru interimar al Justitiei.

Seful statului a semnat si decretul pentru constatarea vacantei unei functii de membru al Guvernului prin demisia lui Florin Nicolae Jianu, ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat si decretul pentru desemnarea lui Alexandru Petrescu, ministrul Economiei, ca ministru Interimar pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat.

In urma demisiei lui Florin Iordache din functia de ministru al Justitiei, premierul Sorin Grindeanu i-a transmis joi presedintelui Klaus Iohannis propunerea de nominalizare a ministrului delegat pentru Afaceri Europene, Ana Birchall, ministru interimar al Justitiei.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.