Dupa ce s-a inatlnit la Senat cu un grup de olimpici din Ialomita, fostul presedinte Traian Basescu, le-a transmis tinerilor care doresc sa intre in politica ca inainte trebuie sa-si consolideze o cariera solida.
«Azi, la Senat, m-am intalnit cu un grup de copii din Ialomita, cei mai multi olimpici judeteni, intre clasele a IV-a si a VIII-a. Cea mai interesanta intrebare pusa de un copil din clasa a VIII-a a fost: "ne recomandati sa ne indreptam catre politica?", iar raspunsul meu a fost: "da, cu o conditie, inainte de a intra in politica, sa aveti o meserie sigura, in care sa fiti recunoscuti ca profesionisti. Doar asa puteti fi politicieni liberi si independenti fata de sefii politici. Oamenii politici trebuie sa aiba relaxarea ca, atunci cand nu mai sunt alesi, nu devin oameni fara capatai. Cei care nu au o meserie si fac politica nu sunt decat caratori de geanta, pentru ca sunt dependenti de sefii lor politici. Eu, si acum, am valabil brevetul de capitan de cursa lunga".», a scris Traian Basescu pe Facebook.



Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.