Cei selectati vor beneficia si de o bursa.

Programul oficial de Internship al Guvernului se va derula in aceasta vara in perioada 17 iulie – 18 septembrie 2017 si va avea ca obiectiv implicarea tinerilor performanti in activitatile Guvernului, pentru dobandirea experientei si cunostintelor practice. Stagiarii vor fi recrutati la Palatul Victoria, in ministere si in celelalte institutii participante la program.
Programul Oficial de Internship 2017 este in concordanta cu capitolul “Politici in domeniul educatiei” din Programul de Guvernare 2017-2020.

Dincolo de activitatea zilnica in cadrul administratiei centrale, stagiarii vor avea ocazia sa participe la discutii si mese rotunde in prezenta unor inalti oficiali ai statului roman, precum si la training-uri si workshop-uri tematice, se arata in comunicatul Guvernului remis 9AM.ro.

Pe durata programului, stagiarii vor primi o bursa lunara, din bugetul Secretariatului General al Guvernului. Numarul stagiarilor si cuantumul bursei vor fi ulterior stabilite.

Programul oficial de Internship al Guvernului a debutat in 2013, cu 25 de tineri stagiari care au contribuit la activitatile din cadrul Palatului Victoria. In 2014, programul a fost extins la nivelul ministerelor, avand ca beneficiari peste 180 de stagiari. In 2015, alti 300 de studenti si tineri absolventi au avut oportunitatea sa faca parte din administratia centrala, in cele 72 de institutii implicate. Pentru editia din 2016, au fost alocate 200 de locuri la nivelul Guvernului Romaniei, ministerelor si al altor 21 de institutii publice din subordine (43 de institutii in total).


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.