Dupa ce presedintele PSD, Liviu Dragnea, a contrazis afirmatiile primarului Iasiului, potrivit carora partidul ar fi scazut in sondaje cu 23 de procente, Mihai Chirica revine cu o replica dura la adresa liderului social-democrat.

Mihai Chirica oferit o explicatie, la un radio local.

"E normal. Rezultatul din Teleorman nu seamana cu rezultatul din Iasi. Noi suntem oras universitar, avem o mare masa de intelectuali aici. Suntem peste 100.000 de intelectuali intr-o populatie peste 300.000. Prin urmare, e normal la noi sa se vada mult mai clar decat se vede in alt judet din Romania sau in judete similare cu cel din zona Teleormanului", a spus Mihai Chirica, citat de digi24.ro.

"Nu stiu ce casa de sondare are domnul Chirica. Eu am vazut un alt sondaj acum doua seri. Nu cred in ce spune Chirica. Nu asta are importanta acum. Am vazut alt sondaj de o casa de sondare respectabila. Arata aproape neschimbat, cu cateva procente in jos, 2-3 procente in jos la PSD", a declarat anterior Liviu Dragnea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.