Deputatul PNL, Catalin Predoiu, a tinut sa ii dea o replica premierului Sorin Grindeanu, cel care l-a acuzat ca a facut Codurile Penale si Codul de Procedura Penala atat de prost incat au fost amendate serios de Curtea Constitutionala.

Predoiu i-a dat replica premierului Sorin Grindeanu si i-a transmis ca acele Coduri, spre deosebire de "Ordonanta rusinii", au fost dezbatute in Parlament si votate in forul suprem al democratiei. Predoiu a numit OUG 13/2017 "Ordonanta rusinii" si i-a rugat pe parlamentari sa voteze motiunea ce cenzura dezbatuta astazi.

"Domnule prim-ministru, Ordonanta dumneavoastra de Urgenta a fost atat de transparenta incat i s-a vazut si Teleormanul. Acum, din cauza Ordonantei rusinii nu vi se mai vad nici frunzele de la morcov", a spus Catalin Predoiu.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.