Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu a declarat, dupa discursul lui Iohannis din Parlament, ca acesta a venit sa "dea lectii', ceea ce, in opinia lui, este inacceptabil.

Calin Popescu Tariceanu a declarat ca presedintele Klaus Iohannis a amintit de faptul ca unii politicieni din PSD au probleme penale, desi chiar el "nu se stie daca si-a platit taxele" si ca "are 6 case".

"A aratat ca vine la Parlament sa dea lectii, ceea ce este inacceptabil", a spus Tariceanu, adaugand ca a vorbi despre luminitele din Piata nu ofera o rezolvare a situatiei, scrie hotnews.ro.

Presedintele Senatului a spus ca va initia "un dialog cu toate institutiile care o relevanta in domeniul justitiei”, adaugand ca justitia “nu este un camp in care sa se razboiasca”.

"Ma intreb ce era in capul presedintelui cand vorbea de oamenii integri din fruntea statului”, a spus Tariceanu, atacandu-l apoi pe Iohannis pentru ca a fost “condamnat” pentru casa retrocedata, vorbind despre sute de mii de lei nereturnati si ca “nu se stie daca a platit impozite pe meditatii”.

Tariceanu si-a incheiat astfel declaratiile date presei, plecand si ignorandu-l pe jurnalistul care il intreba daca i se pare potrivit ca presedintele Camerei Deputatilor este condamnat penal.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.