Europarlamentarul Catalin Ivan a declarat la RFI ca nimeni din PSD nu a stiut despre ordonanta 13 privind modificarea Codurilor Penale si ca nu intelege de ce s-a actionat pe ascuns, in secret.

De asemenea, Catalin Ivan a declarat ca in acest moment PSD isi asuma o problema de care nu a avut habar. Totusi, europarlamentarul a precizat ca este vina PSD-ului pentru comunicarea proasta cu cetatenii.

Guvernul Grindeanu s-a intalnit, duminica, dupa cinci zile de proteste de amploare in toata tara, intr-o sedinta de urgenta pentru a abroga ordonanta 13 privind modificarea Codurilor penale. Premierul Sorin Grindeanu a declarat ca Ministerul Justitiei si ministrul Florin Iordache isi vor asuma consecintele acestei ordonante, conform Digi24.

Totusi, duminica a avut loc cel mai mare protest de pana acum. 600.000 de oameni au iesit in strada, dintre care 300.000 au fost in Bucuresti.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.