PSD Timis a inceput sa adune semnaturi pentru sustinerea Guvernului condus de Sorin Grindeanu, liderii judeteni ai partidului afirmand ca nu si-au propus o ”norma”, dar ca vor sa adune ”cat mai multe”.

Secretarul general al PSD Timis, Adrian Negoita, a declarat, luni, pentru News.ro, ca organizatia a demarat o actiune de strangere de semnaturi pentru sustinerea Guvernului condus de Sorin Grindeanu.

Negoita a adaugat ca nu a fost stabilita o ”norma” de semnaturi si ca vor sa adune ”cat mai multe”.

”Am demarat actiunea de strangere de semnaturi pentru sustinerea Guvernului, nu avem insa o norma. Vrem sa adunam cat mai multe. Sunt multi care au cerut liste cu care sa mearga in comunitatile lor pentru ca oamenii doresc sa semneze”, a declarat Negoita.

Potrivit secretarului general al PSD Timis, actiunea de adunare a semnaturilor se va incheia dupa data de 15 februarie.

Presedintele PSD. Liviu Dragnea, a anuntat, joi, ca partidul va initia o campanie de strangere de semnaturi ”pentru ceea ce ar fi vrut sa spuna daca ieseau in strada”.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.