Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, sustine ca va lupta pentru dreptul fiecaruia de a-si spune opinia, fara injurii sau amenintari, scrie digi24.ro.

"O noua saptamana, un nou inceput! Sper ca mai bun... Va multumesc tuturor pentru mesajele de sustinere si gandurile pozitive pe care mi le-ati transmis! Acestea m-au ajutat sa rezist intr-un ocean de ura. Voi lupta intotdeauna pentru dreptul fiecaruia dintre noi de a ne spune opinia. Fara injurii, fara violenta, fara amenintari, chiar cu moartea. Tipul acesta de mesaje l-am indreptat catre autoritati. Nimeni nu se poate ascunde la nesfarsit dupa un computer.

Orice eroare se poate indrepta. Cine este fara de greseala? 'Cel ce este fara de pacat sa ridice piatra!' Ne iubim cu totii tara — asta trebuie sa ne uneasca! 'Voi lupta pana la ultima picatura de sange pentru a avea dreptul sa nu fii de acord cu mine' (Ion Ratiu)”, se arata intr-o postare a edilului pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.