Fostul premier Dacian Ciolos a transmis duminica un mesaj pe o retea de socializare.

"Nimeni, niciodata, nu va mai putea guverna pe ascuns in #Romania", spune fostul premier Dacian Ciolos, impresionat de magnitudinea manifestatiilor din aceasta seara din intreaga tara.

"Sute de mii de romani au iesit in strada pentru apararea democratiei, a statului de drept, pentru o justitie puternica si pentru o societate bazata pe valori.

Sute de mii de romani cer o Romanie cinstita, deschisa, europeana.

Sute de mii de romani cer o altfel de guvernare: onesta, transparenta, numai in slujba cetatenilor.

Aceste zile nu sunt numai despre abrogarea unei ordonante de urgenta, ci despre o societate matura care spune stop minciunii si populismului.

Nu sunt numai despre o lege pusa pe hartie, ci despre moralitate si despre constiinta colectiva, despre viitorul nostru ca natie.

In aceasta seara, sute de mii de romani lumineaza sufletul tarii.

Ne-am plans de multe ori ca imaginea Romaniei perceputa in afara nu reflecta ceea ce suntem. Azi, datorita celor care au iesit in strada sa apere valori morale, cei din afara vad adevarata Romanie. ", a scris pe Facebook Dacian Ciolos alaturi de o poza care infatiseaza momentul unic de la ora 21:00 cand protestatarii si-au aprins la unison lanternele telefoanelor si Piata Victoriei s-a luminat.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.