Presedintele PSD Liviu Dragnea a vorbit despre ordonanta de urgenta si despre modul in care lucrurile pot scapa de sub control.

"Daca continua protestele, se vede clar ca planul a fost pus dupa alegerile parlamentare si se cauta un pretext. Si oamenii sunt revoltati. Ordonanta a fost doar un pretext al celor care au incitat lumea de buna credinta sa iasa in strada prin deinformare. Miza a fost ca PSD-ul sa fie sfasiat si divizat", a declarat Liviu Dragnea la Romania TV, citat de libertatea.ro.

"Doua manifestatii egale pot scapa de sub control si am putea ajunge in situatia in care tara ar fi sfasiata (...) Fac un apel catre toti romanii sa fie calmi si sa nu escaladam aceste proteste. Nimeni dintre actorii politici nu profita din asta. Cine crede ca profita se insala amarnic", a adaugat presedintele Camerei Deputatilor, indicand ca asteapta un mesaj de la seful statului.

"Toti asteptam mesaj de la Presedintele Romaniei. Nu eu am fost in strada, la primul miting Presedintele Iohannis a fost in strada", a spus Dragnea, citat de stirileprotv.ro.

Citeste mai mult aici.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.