Deputatul ALDE, Remus Borza, este de parere ca protestele care au avut loc in ultimele zile in tara vor genera prejudicii imaginii externe a tarii.

"Dragii mei, simplele proteste - ca sunt de 100 de mii, 200 de mii, 300 de mii de oameni in strada, in toate marile orase, creeaza prejudicii ireparabile Romaniei in imaginea externa. Iubitilor, aici e foarte multa ipocrizie si vorbim de un dublu standard", sustine Remus Borza.

De asemenea, deputatul a spus ca sustine organizarea unor contramanifestatii.

"Si simpatizantii si membrii majoritatii PSD-ALDE clocotesc in tara, pentru ca au realizat ca vorbim de o manipulare cat se poate de grosolana si evidenta si un atac la adresa institutiilor de baza ale statului (...) Parerea mea personala, ar trebui sa avem o contramanifestatie in toata tara. Sa aratam tuturor, ca exista o alta majoritate, chiar daca e o majoritate tacuta", a adaugat Borza, citat de ziare.com


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.