Daniel Constantin, co-presedinte ALDE si vicepremier, sustine ca asteapta decizia lui Sorin Grindeanu in privinta ordonantelor de urgenta si ca si-a spus parerea in Executiv in aceasta privinta.
Daniel Constantin crede ca oamenii au iesit in strada nu atat din cauza continutului ordonantelor de urgenta care modifica Codul Penal, ci pentru ca nu sunt de acord cum au fost date acestea.

„Ne-am transmis ideile astfel încât societatea românească să nu fie divizată. Avem mai mult decât acum nevoie oricând ca societatea să fie unită. Oamenii nu sunt de acord cu modalitatea în care s-a adoptat această ordonanță și, ca parte a Executivului, mi-am exprimat părerea și cred că am un cuvânt de spus. Să vedem care va fi decizia premierului”,
a declarat Daniel Constantin, vineri.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.