Prim-vicepresedintele PNL, Cristian Busoi, a reactionat in urma afirmatiilor edilului Capitalei, Gabriela Firea, potrivit carora 95% dintre cei care protesteaza impotriva OUG 13/2017 nu au citit actul normativ si nici nu stiu ca proiectul gratierii nu a fost adoptat.

"In loc sa vorbeasca printre dinti si sa maraie la oamenii care protesteaza in frig de zile intregi pentru ca in Romania sa devina o tara normala in care se respecta niste reguli, dna Firea mai bine ar intelege ca are o responsabilitate politica si ca trebuie sa accepte ca politicienii nu trebuie sa fie deasupra legii.

In loc sa toarne gaz pe foc cu declaratii iresponsabile, dna Firea poate sa propuna partidului din care face parte sa anuleze ordonanta de urgenta si sa porneasca o dezbatere in Parlament, pentru ca acolo este forul institutional legitim unde se poate purta o discutie transparenta despre modificari care afecteaza societatea romaneasca", a spus Cristian Busoi, citat de digi24.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.