Presedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, a sustine ca exista parlamentari PSD care vor sustine motiunea de cenzura initiata de PNL si USR.

"Vom vedea ca sunt membri ai PSD care vor sustine si motiunea de cenzura pe care PNL a initiat-o", a afirmat Raluca Turcan vineri la Parlament, citata de digi24.ro.

"Mai avem sapte zile in care sa eliminam aceasta tensiune foarte mare din societate si incercarea de a trage Romania spre zona gri legislativa din anii '90", a mai spus Turcan socitand din nou abrogarea OUG privind modificare codurilor penale.

"Raul facut este deja foarte mare si daca mai aveti un minim de respect fata de aceasta tara trebuie sa fie ascultata vocea romanilor. Liviu Dragnea a demonstrat pana acum ca este rupt nu doar de vocea strazii, ci si de propriul partid. Liviu Dragnea este tot mai izolat. Am vazut deja semnale de desolidarizare din partea unor membri PSD fata de deciziile conducerii, fata de intentia domnului Dragnea de a-si subordona total Romania, vor mai avea astfel de desolidarizari", a aratat Turcan, citata de de dcnews.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.