Intrebat daca, in opinia lui, Liviu Dragnea stia despre ordonantele de modificare a Codului Penal, presedintele Klaus Iohannis a raspuns afirmativ si a amintit faptul ca presedintele PSD a afirmat, si inainte si dupa alegerile parlamentare, ca stie totul despre programul de guvernare.

"Acelasi Dragnea cu "din scoarta in scoarta"? Este responsabil. Ne-a spus tuturor inainte si dupa campanie ca el conduce partidul cu mana de fier si toate se intampla sub directa lui coordonare", a spus Klaus Iohannis, spunand si ca nu a primis raspuns la scrisoarea trimisa lui Grindeanu, deoarece acesta nu este de gasit.

In aceeasi conferinta de presa, Klaus Iohannis a precizat ca nu este treaba Guvernului sa dea ordonante noaptea si ca va avea, zilele urmatoare, un mesaj pentru PSD.

Totodata, presedintele Romaniei a solicitat, inca o data, Guvernului sa retraga ordonantele de urgenta.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.