Liberalii au depus solicitare oficiala in Birourile Permanente reunite pentru revocarea din functie a Avocatului Poporului, a anuntat miercuri presedintele interimar al PNL, Raluca Turcan.

"Am depus solicitare oficiala in Birourile reunite de revoare a Avocatului Poporului pentru incalcarea legii pentru faptul ca nu respecta normele prin care aceasta institutie trebuie sa sprijine cetatenii in raport cu institutiile statului. Avocatul Poporului a preferat sa se comporte precum o institutie in subordinea PSD si au fost nenumarate cazuri in care cetatenii nu s-au regasit in demersurile institutiei Avocatului Poporului", sustine Raluca Turcan, citata de digi24.ro.

ntrebat daca analizeaza posibilitatea de a sesiza Curtea Constitutionala in cazul Ordonantei de Urgenta de modificare a Codului penal si a Codului de procedura penala, adoptata marti noapea de Guvern si care ar urma sa intre in vigoare peste 10 zile, Victor Ciorbea a spus: "Noi putem ataca legile si ordonantele de urgenta dupa ce intra in vigoare".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.