Dupa ce s-a vehiculat ideea demisiilor in bloc ale membrilor opozitiei pentru a se ajunge la alegeri anticipate, presedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, este de parere ca acesta nu este o solutie.

"Azi avem o sedinta in care decidem pasii politici alternativi pe care PNL poate sa ii aiba. PNL trebuie sa aiba un comportament responsabil, pentru ca intra intr-o batalie politica de uzura, cert e ca PSD si ALDE nu se vor opri aici.(...)

Mi s-ar parea imatur politic sa ies intr-un heirupism general (...). Finalitatea ar putea fi alegerile anticipate, daca Guvernul isi da demisia. Procedura e de mai scurta durata decat daca un numar de parlamentari si-ar da demisia. Pe lista partidului ar intra urmatorii parlamentari, apoi intra de la alte partide, pana se epuizeaza lista", a declarat Raluca Turcan, citata de ziare.com.

Deputatul PNL Adriana Saftoiu este de parere ca doar alte alegeri mai pot restabili situatia, Alina Gorghiu impartasind aceeasi idee.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.