Dupa ce a criticat in termeni duri dezbaterea pe ordonanta de urgenta privind gratierea, fostul presedinte al PNL, Alina Gorghiu, ii adreseaza o intrebare-cheie ministrului Justitiei, noteaza dcnews.ro.
"Simulacru de dezbatere pe OUG privind gratierea! Dar cine se astepta la altceva?! Sa zicem sarut-mana ca a bifat si asta, inainte de a baga in sedinta de Guvern ordonantele. Chiar astept sa vad un raport, cu concluzii si propuneri din partea societatii civile care a fost acolo, ca din partea domnului Ministru nu ma astept. (...)

Domnilor, am vazut ca majoritatea celor de la dezbatere cereau procedura legislativa normala pentru cele doua proiecte. Deci, ce mai asteptati?

P.S.: Domnule Ministru, nu-i asa ca dumneavoastra, parlamentar care respecta ideea de dezbatere, acceptati sa veniti maine la sedinta grupurilor reunite ale PNL sa ne ajutati cu cateva explicatii pe tema gratierii? Eu am o intrebare cu care as deschide dialogul: cum justificati urgenta?!

Va astept cu interes!", a scris Alina Gorghiu pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.