In ceea ce priveste modul in care ar trebui adoptat proiectul privind gratierea, liderul PSD, Liviu Dragnea este de parere ca ministrul Justitiei, Florin Iordache ar trebui "sa se inspire din experienta guvernelor anterioare", noteaza antena3.ro.

"Eu l-as sfatui sa se inspire din experienta inaintasilor, adica din experienta guvernelor precedente. Daca e sa se dea prin ordonanta sau sa se adopte proiecte de lege, asta e problema lor, dar e bine sa se uite la experienta inaintasilor.

Daca s-a mai dat o gratiere prin ordonanta, poate sa dea. Daca nu, nu stiu daca este bine. (...) Deocamdata, eu am vazut foarte mult scandal pe niste intentii. Am vazut si o dezbatere publica si eu zic sa asteptam sa vedem ce face Guvernul", a declarat Liviu Dragnea referitor la cele doua proiecte de ordonanta privind gratierea si modificarea Codului penal.

Citeste si: Liviu Dragnea: Ce gratiere sa ma ajute pe mine, nicio gratiere nu ma ajuta


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.