Premierul Sorin Grindeanu sustine ca primul contact pe care l-a avut cu presedintele Statelor Unite, Donald Trump, a fost "extrem de important” pentru Romania.
"Important e ca am avut impreuna cu domnul presedinte Liviu Dragnea intalniri. (...) A fost foarte bine (...) pentru noi, si pentru mine si pentru presedintele Camerei Deputatilor, ca am putut intra in contact direct cu oameni care au reprezentat stalpi pentru presedintele Trump in campania electorala, o campanie electorala incununata cu succes, si care incep sa se regaseasca in administratia americana.

Acest prim contact pentru noi - indiferent ca am fost oficiali sau neoficiali (...), astea sunt lucruri si nuante rautacioase - este extrem de important, nu pentru persoana fizica Sorin Grindeanu sau Liviu Dragnea, este extrem de important pentru noi, ca si tara"
, a subliniat Sorin Grindeanu la Antena3.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.