Traian Basescu afirma ca in timpul mandatelor sale de presedinte, CSAT si-a indeplinit datoria, subliniind ca isi asuma hotararile luate privind lupta anticoruptie, scrie jurnalul.ro.

"Eu, Traian Basescu, fost Presedinte al Romaniei, imi asum (asa cum cred ca o face orice alt membru CSAT) legalitatea, corectitudinea si oportunitatea hotararilor CSAT in general si in mod particular a acelora care sunt acum in dezbatere publica si care au vizat consolidarea institutiilor statului, lupta impotriva coruptiei, a evaziunii fiscale, a crimei organizate (inclusiv a traficului de persoane), a spalarii banilor si a criminalitatii transfrontaliere, a traficului de armament etc. (...)

PS – 1.'Pleava retrograda' este rugata sa citeasca ultimul raport MCV pentru a avea o imagine cu privire la progresele justitiei in mandatul meu.
2. Justitia a facut progrese, dar, indiscutabil, mai are enorm de facut pentru a fi credibila si, mai ales, deplin cinstita.
3. Niciodata CSAT nu a aprobat protocoale interinstitutionale".

Citeste mai mult in postarea fostului sef de stat.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.