Curtea de Apel Bucuresti a decis, vineri, ca dosarul in care Lia Olguta Vasilescu, ministrul Muncii, este acuzata de fapte de coruptie din perioada in care era primar al orasului Craiova sa se intoarca la DNA, informeaza hotnews.ro.

De asemenea, s-a respins si cererea procurorilor ca dosarul sa fie trimis la instanta suprema.

Hotararea instantei este definitiva

Astfel, decizia care fusese luata de judecatorii de la Tribunalul Bucuresti, a fost mentinuta de Curtea de Apel, scrie b1.ro.

Pe 15 decembrie 2016, Tribunalul Bucuresti a decis din nou retrimiterea la DNA a dosarului primarului Craiovei, Olguta Vasilescu, dupa ce in urma cu doua luni dispusese ca aceasta cauza sa fie restituita procurorilor pentru a preciza care sunt obiectul si limitele judecarii in cazul edilului, insa Curtea de Apel a stabilit ca dosarul sa se intoarca la TB, pentru continuarea judecarii in Camera preliminara.

In 6 octombrie, Tribunalul Bucuresti dispusese retrimiterea la DNA a dosarului Olgutei Vasilescu, pentru ca procurorii sa precizeze care sunt obiectul si limitele judecarii in cazul primarului Craiovei.

”Restituie cauza la Parchetul de pe langa ICCJ – DNA Sectia de Combatere a Coruptiei constatand neregularitatea actului de sesizare a instantei care atrage imposibilitatea stabilirii obiectului si limitelor judecatii cu privire la inculpatii Radu Cosmin Preda, Elena Daniela Popescu si Lia Olguta Vasilescu”, se arata in decizia Tribunalului Bucuresti.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.