Nicusor Dan a anuntat ca USR a redactat motiunea simpla pe Justitie prin care solicita demisia sau demiterea ministrului Florin Iordache.

"Am redactat motiunea simpla pe justitie prin care cerem demisia sau demiterea ministrului Florin Iordache, care a mintit Parlamentul Romaniei si cetatenii, si am inceput sa strangem semnaturi de la parlamentarii opozitiei.

USR a trimis si o scrisoare deschisa privind proiectele de ordonante de urgenta care vizeaza modificarile legislatiei penale si gratierea catre presedintele Comsiei Europene, Jean-Claude Juncker si comisarii europeni pentru Afaceri Interne si Justitie. Credem ca este necesara inclusiv presiunea partenerilor externi ai Romaniei pentru ca aceste doua ordonante, avizate, iata, negativ de Consiliul Superior al Magistraturii, sa fie oprite", a scris Nicusor Dan pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.