Presedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, sustine ca Partidul Popular European sprijina eforturile sefului statului si ale PNL de "aparare a legii "in fata planurilor coalitiei PSD – ALDE.

"In intalnirile pe care le-am avut luni si marti la Bruxelles cu presedintele Parlamentului European, dl. Antonio Tajani, cu presedintele PPE, Joseph Daul, cu secretarul general Antonio Lopez Isturiz si cu liderul Grupului Popular din Parlamentul European, Manfred Weber, am auzit un singur mesaj: sprijinim total apararea Legii si a statului de drept in Romania. (...)

Este cu atat mai surprinzatoare incercarea PSD si ALDE, cu cat amnistia si gratierea nu au facut parte din programul politic al acestor partide, ceea ce indica modul fraudulos din punct de vedere democratic prin care PSD si ALDE incearca scaparea unor persoane influente.

Aplicarea nediscrimatorie a legii sta la baza prosperitatii si a democratiei in Uniunea Europeana, iar simpla idee a unor legi speciale pentru clientii politici este de natura sa submineze increderea cetatenilor in propria tara", a scris Raluca Turcan pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.