Liderul USR, Nicusor Dan, a declarat ca formatiunea sustine initiativa presedintelui Klaus Iohannis de a organiza un referendum pe tema modificarii legilor justitiei, noteaza libertatea.ro.

"USR sustine initiativa presedintelui Klaus Iohannis de a organiza un referendum pe problema amnistiei si gratierii. Am spus inca din campania electorala ca suntem impotriva oricarui demers prin care politicienii corupti si clientii lor sa poata scapa de Justitie.

Ordonantele pregatite de guvernul PSD-ALDE urmaresc exact acest lucru, sa-i scape de Justitie pe Liviu Dragnea, Calin Popescu Tariceanu, Dan Voiculescu, Gabriel Oprea, Titus Corlatean si multi altii. USR este impotriva amnistiei si gratierii. (...)

Cand puterea tocmai aleasa isi incalca flagrant programul cu care a castigat alegerile, referendumul este singura cale democratica prin care cetatenii pot sa o cenzureze", a scris Nicusor Dan pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.