Fostul presedinte, Traian Basescu, il critica pe liderul social-democratilor, Liviu Dragnea, care a afirmat ca protestele de duminica seara din Piata Universitatii semnaleaza inceputul unei lovituri de stat, scrie digi24.ro.

"Dragnea, vorbesti cu tupeu despre lovitura de stat data de Iohannis. Eu nu spun ca Iohannis a facut cel mai inspirat lucru participand la un miting neautorizat cu un discurs nepotrivit imprejurarilor.

Dar, Dragnea, stii cand ar fi fost lovitura de stat?

Iti spun eu: daca te schimba pe tine din functie si isi punea omul lui la Camera, daca il schimba pe Tariceanu si isi punea omul lui la Senat, daca schimba Avocatul Poporului si isi punea omul lui, daca schimba legea de functionare a CCR, dupa care emitea un decret de revocare a premierului. (..)

Sau ai uitat reteta loviturii de stat din vara anului 2012 la care tu ai fost alaturi de Antonescu, Ponta si alti aventurieri politici?(...)", a scris senatorul PMP pe Facebook.

Citeste si:


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.