Presedintele USR, Nicusor Dan, anunta, intr-o postare pe Facebook, ca va participa la mitingul de duminica seara, din Piata Universitatii, deoarece este nevoie ca „planul” PSD, „de a sterge secolul de puscarie pe care-l au de executat politicienii corupti” sa fie oprit.

"Am spus in campania electorala ca miza PSD este sa castige puterea pentru a sterge secolul de puscarie pe care-l au de executat politicienii corupti si prejudiciul de un miliard de lei pe care-l au de platit. Vom lupta pentru a impiedica acest plan, care a fost declansat saptamana trecuta, prin toate mijloacele, atat in Parlament cat si in strada", a scris liderul USR.

"Vom semna motiunea de cenzura a PNL, daca va fi initiata, si vom lupta pentru ca motiunea simpla a USR, impotriva ministrului Florin Iordache, sa fie adoptata de Parlament. Este nevoie de toate fortele opozitiei si ale societatii pentru a opri planul PSD", a subliniat deputatul.

In incheiere, Nicusor Dan a anuntat ca va participa la protestul de duminica seara din Piata Universitatii.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.