Dupa ce s-a intalnit cu presedintele Comisiei pentru afaceri externe din Camera Reprezentantilor, Ed Royce, cu care a avut "o discutie agreabila despre relatiile romano-americane", dar si cu viitorul consilier pentru securitate nationala al SUA, Michael Flynn, presedintele PSD s-a intalnit si cu resedintele Comisiei permanente speciale pentru intelligence din Camera Reprezentantilor, Devin Nunes, scrie antena3.ro.

"Am avut ieri o discutie aplicata cu domnul Devin Nunes, presedintele Comisiei permanente speciale pentru intelligence din Camera Reprezentantilor a Statelor Unite ale Americii.

Subiectele abordate au vizat combaterea terorismului si a amenintarilor comune care vizeaza statele noastre, in contextul mesajelor foarte ferme transmise pe acest subiect de catre presedintele ales Donald Trump.

L-am asigurat ca #Romania va fi in continuare la fel de implicata, iar dansul si-a exprimat aprecierea pentru modul in care a decurs colaborarea dintre SUA si tara noastra in aceasta privinta", a scris presedintele Camerei Deputatilor pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.