Presedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, sustine ca liberalii sunt de parere ca in Ordonanta privind salariile demnitarilor sa fie incluse si salariile primarilor si presedintilor de Consilii Judetene, noteaza hotnews.ro.
"PNL considera obligatoriu sa fie introduse salariile primarilor si presedintilor de consilii judetene ca modificare a OUG privind majorarea salariilor demnitarilor, astfel incat, pana va fi elaborata legea salarizarii unitare, si primarii si presedintii de CJ sa intre in acest statut de salarizare corespunzatoare. Repet, salariile nu trebuie micsorate, ci trebuie crescute eficienta si performanta. Salariile trebuie sa fie pentru decidentii care au bugete de milioane de euro un factor de preventie, trebuie sa fie si un instrument de a te pune la adapost de tentatia coruptiei", a scris Raluca Turcan pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.