Dupa audierea fostului presedinte Ion Iliescu in dosarul Mineriadei, in care este acuzat de infractiuni contra umanitatii, reactia Alinei Gorghiu nu a intarziat sa apara, scrie antena3.ro.

«Multi o sa spuneti ca nu e tema zilei. Eu va spun ca inculparea din dosarul Iliescu - Mineriada inseamna pentru mine Stirea ultimilor peste 20 de ani!!!

Pentru cei care nu isi amintesc: "Procurorii militari sustin ca, in perioada 11 — 15 iunie 1990, inculpatii au decis, organizat si coordonat "un atac generalizat si sistematic", lansat impotriva unei populatii civile, respectiv impotriva manifestantilor din Piata Universitatii din Bucuresti, precum si a populatiei Capitalei, atac in care au implicat participarea fortelor armate ale Ministerului de Interne, Ministerului Apararii Nationale, Serviciului Roman de Informatii, precum si a unui numar de peste zece mii de mineri si alti muncitori din mai multe zone ale tarii"», a scris Alina Gorgiu pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.