Ministrul Muncii si Justitiei Sociale, Lia Olguta Vasilescu, nu a trecut in declaratia de avere completata la preluarea mandatului terenuri, cladiri sau masini, averea sa reducandu-se la doua conturi bancare si bijuterii estimate la 10.000de euro.

La rubricile rezervate bunurilor imobile, cladiri sau terenuri, Lia Olguta Vasilescu a scris ”nu este cazul”, la fel si in cazul autoturismelor. De asemenea, ministrul nu a obtinut bani din instrainarea unui bun mobil mai valoros de 3.000 de euro sau a vreunui bun imobil.

Bijuteriile detinute le estimeaza la 10.000 de euro, precizand ca nicio piesa din colectie nu valoreaza mai mult de 5.000 de euro, relateaza News.ro.

La sectiunea dedicata activelor financiare, Vasilescu a mentionat doua depozite bancare in care se afla 141.966 de lei si 6.672 de euro. Veniturile sale rezultate din salariile de primar al Craiovei au insumat, in anul precedent, 54.038 de lei, la care se adauga alocatia copilului si 1.000 de lei lunar, primiti ca pensie alimentara pentru fiul sau.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.