Fostul presedinte Traian Basescu il lauda pe Donald Trump, intr-o vreme in care noul presedinte ale SUA este tot mai contestat in intreaga lume, inclusiv in Romania.

"GEOPOLITRUKUL rusofon, o specie agresiva de propagandist.

Am vazut in ultima perioada tot soiul de analisti chipurile ingrijorati de evolutiile lumii ca urmare a alegerii lui Donald Trump. (...)

In timp ce GEOPOLITRUKUL isi revarsa impostura in lungi tirade pro Moscova in emisiunile televizate, „prietenul” lui Putin, presedintele ales Donald Trump, debarca Brigada 3 din Divizia 4 infanterie a US Army la Bremen in Germania, cu destinatia Estul Europei. Nu mai putin de 4400 militari si 2200 piese de lupta blindate, incepand cu tancuri Abrams, transportoare blindate Bradley, artilerie Paladin si alte echipamente grele de lupta, vor fi dislocate in Polonia ,Tarile Baltice, Romania si Bulgaria. (...) In timpul acesta, GEOPOLITRUKUL incearca sa ne convinga ca America lui Donald Trump va abandona tarile din Europa de Est si le va lasa sub influenta lui Putin. Altfel spus, vrea sa ne convinga ca trebuie sa ne reorientam politica externa spre Moscova, asa cum a facut Igor Dodon in Republica Moldova. (...)

PS-Nu sunt un adversar irational al Rusiei, ci doar mi-asi dori ca aceasta tara sa respecte interesele Romaniei in regiune si in relatia bilaterala", a scris senatorul PMP pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.