In urma noilor dezvaluiri facute de Sebastian Ghita, fostul presedinte Traian Basescu spune ca are constiinta impacata ca a avertizat asupra derapajelor DNA inca din 2015, noteaza antena3.ro.

"Fugarul Sebastian Ghita ne-a introdus intr-un serial halucinant din care aflam inclusiv faptul ca generalul Coldea l-ar fi santajat pe Victor Ponta pentru propunerea Doamnei Kovesi in functia de Procuror sef DNA.

Daca ne luam dupa practicile instaurate de Laura Codruta Kovesi in DNA, incepand cu anul 2015, o simpla delatiune a unui inculpat – cum este Sebastian Ghita – ar fi suficienta pentru ca parchetul sa procedeze la retinere, incatusare si apoi sa ceara arestarea celui vizat de delatiune.

Oare cum ar fi daca si in acest caz s-ar aplica aceleasi practici, iar santajistul si beneficiarul santajului ar fi incatusati si bagati la beci pana recunosc ceea ce nu au facut? Ce zici, Codruta, ce zici, Florine? (...)

Macar am constiinta impacata ca asupra efectelor derapajelor DNA am avertizat inca din 2015", a scris Traian Basescu pe Facebook.

Vezi video cu noile dezvaluiri ale lui Sebastian Ghita aici.

Citeste si: Traian Basescu, mesaj dur: Nu, dragi "lingatori de clante", nu am intelegeri cu nici un ticalos


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.