Fostul premier Dacian Ciolos curteaza Opozitia pentru a realiza un front comun al dreptei romanesti, insa raspunsul venit in partea PNL este unul taios.

"Un domn care ne-a spus în campania electorală că nu dorește să fie pe afișele noastre și că îi folosim abuziv imaginea ne lansează la televizor propuneri de colaborare. Menționează ceva de platforma România 100. Păi cu platforma asta am pierdut alegerile. Nu mersi.", spune pe Facebook vicepresedintele PNL, Mihai Voicu.

Partidul National Liberal se afla intr-o situatie precara dupa pierderea alegerilor parlamentare din decembrie si nu reuseste inca sa se coaguleze pentru a crea o Opozitie adevarata in Parlamentul Romaniei. Desi fostul premier incearca sa curteze PNL si USR pentru a putea forma o noua forta politica, acesta nu se bucura de prea mult succes din partea partidului care i-a sustinut in trecut platforma Romania 100.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.