Inalta Curte de Casatie si Justitie a admis joi cererea Directiei Nationale Anticoruptie de arestare in lipsa a omului de afaceri Sebastian Ghita, anunta posturile de stiri.

Reamintim ca Inspectoratul de Politie Judetean Prahova a trimis Inaltei Curti de Casatie si Justitie documentele prin care a anuntat ca Sebastian Ghita a incalcat termenii controlului judiciar in dosarul in care a fost trimis in judecata alaturi de fosti sefi de Parchet si Politie din Prahova, dupa ce joi nu s-a prezentat pentru a semna la sediul IPJ din Ploiesti.

Sebastian Ghita trebuia sa se prezinte joi, la ora 10.30, la sediul IPJ Prahova in cadrul vizitei saptamanale prevazute de controlul judiciar. Ghita nu a venit, aceasta fiind prima oara cand parlamentarul incalca prevederea privind faptul ca trebuie sa semneze o data pe saptamana la sediul Politiei Prahova.

Sebastian Ghita a incalcat si in 21 decembrie o alta prevedere a controlului judiciar, in momentul in care nu s-a prezentat cand a fost citat in fata procurorilor DNA Ploiesti, dupa ce cu doua zile inainte semnase la IPJ Prahova


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.