Presedintele USR, Nicusor Dan, a reactionat dupa ce Liviu Dragnea a anuntat componenta Guvernului Grindeanu, fiind de parere ca "nu competenta a fost criteriul de selectie, ci obedienta fata de lider si de partid", scrie b1.ro.

"Faptul ca Liviu Dragnea nu a avut curaj sa propuna ministri profesionisti arata de fapt slabiciunea presedintelui PSD. (...)

Nominalizarea lui Carmen Daniela Dan si a lui Sevil Shaiddeh, subordonatele lui Liviu Dragnea, pentru doua portofolii importante este emblematica. Mai sunt si alte cazuri de politicieni care s-au remarcat ca executanti ai ordinelor partidului : Florin Iordache, sustinut pentru Ministerul Justitiei , este unul dintre coautorii martei negre, iar Teodor Melescanu, propus pentru Externe, a refuzat in 2014 sa mareasca numarul de sectii de votare in Diaspora. Florian Bodog, care si-a pierdut dreptul de a conduce doctorate si care nu are nimic notabil in parcursul profesional , nu ar fi obtinut niciodata portofoliul Sanatatii intr-o societate normala.

Sunt oameni care s-au aratat dispusi la compromisuri in interesul partidului sau al unei persoane", a scris Nicusor Dan pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.