Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, este de parere ca integrarea Romaniei in UE este una dintre cele mai mari realizari istorice ale poporului roman, scrie jurnalul.ro.

"Integrarea Romaniei in Uniunea Europeana este una din cele mai mari realizari istorice ale poporului roman.(...)

Parcursul european al Romaniei trebuie sa continue. Insa, nu trebuie sa mai fim doar contributori, ci si beneficiarii avantajelor de a fi stat european. Ceea ce s-a intamplat in 2016 in niciun caz nu trebuie sa se mai intample! Atragerea de fonduri europene va fi o prioritate a guvernarii #PSD. Ca parte a marii familii europene, va trebui sa profitam la maxim de drepturile noastre, pentru a relansa investitiile, pilonul esential al cresterii economice sustenabile.

In acelasi timp, 2017 trebuie sa fie un an al implicarii energice in politica europeana si, implicit, al intensificarii eforturilor pentru accederea, cu drepturi depline, in Spatiul #Schengen", a scris presedintele PSD pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.