Tinand cont de faptul ca UDMR-ul are o pozitie diferita fata de PSD in ceea ce priveste o eventuala suspendare a presedintelui Klaus Iohannis, liderul social democratilor, Liviu Dragnea, a explicat modul in care vede viitoarea colaborare cu cei de la UDMR.
"UDMR are constiinta, are libertate de exprimare. Nu avem niciun fel de angajament ca ei trebuie sa fie cu noi in permanenta. Avem un protocol de colaborare parlamentara in care si noi si ei decidem, in functie de fiecare proiect legislativ, daca il sustinem sau nu", a declarat Liviu Dragnea, citat de antena3.ro.

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, marti, referitor la refuzul presedintelui Kluaus Iohannis de a accepta propunerea de premier a PSD-ALDE, ca este dreptul seful statului sa faca acest lucru. Liderul UDMR a spus ca seful statului nu a facut altceva decat sa ”solicite de la coalitia de guvernare PSD-ALDE o alta propunere”.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.