Elena Udrea se retrage din politica, asa cum a spus si dupa alegerile parlamentare si se va ocupa, in urmatoarea perioada, de proiecte personale.

La implinirea a 43 de ani, Elena Udrea a lasat un mesaj, pe pagina sa de Facebook, in care le multumescte tuturor pentru sustinerea acordata de cand a intrat in politica, in urma cu 13 ani.

"Ultimii treisprezece ani din viata mi i-am dedicat politicii. Nu am niciun regret. Daca as fi cu treisprezece ani in urma, as lua-o de la capat, chiar daca unele lucruri le-as face diferit. A fost viata pe care mi-am dorit-o. Am facut ceea ce am crezut ca e bine, am castigat si am pierdut, am urcat si am coborat, am facut lucruri corecte si am gresit. Imi asum tot si mai ales ceea ce sunt. Multi ma apreciati, si mai multi ma urati. Va multumesc tuturor pentru interesul pe care mi-l acordati! Am fost treisprezece ani impreuna si este cu adevarat o onoare pentru mine. Ati insemnat mai mult decat familia mea, ati contat mai mult decat cei apropiati mie. V-am apartinut mai mult voua decat lor. Acum a venit vremea sa imi iau ramas bun... a venit vremea unui nou inceput. Va doresc sa va fie bine, sa aveti parte de lumina, de liniste, de pace, de credinta, de incredere, de adevar, de iubire, de prosperitate, de impliniri, de sanatate", a scris ea, fara sa precizez insa despre ce fel de proiecte se va ocupa dupa retragerea din politica.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.