Purtatorul de cuvant al Guvernului l-a atacat pe Victor Ponta chiar pe pagina sa de Facebook.
"Faceti o confuzie voita si distibuiti informatii mincinoase in preajma Craciunului.
In stire (n.r. stirea care relata ca Guvernul Ciolos a dat drumul la exploatari in Apuseni) sunt oricum mai multe confuzii: nu e vorba de aur ci de cupru, nu e vorba de explorare si nici de exploatare ci de un permis de prospectiune si in final de fapt nu e vorba de faptul ca guvernul Ciolos a dat unda verde la explorare ci Guvernul Ponta. Daca nu va amintiti recititi aici: http://www.namr.ro/.../2015/06/Comunicat-de-presa-Rovina.pdf

ANRM nu a dat anul acesta o licenta de exploatare, nici macar una de explorare. Licenta de explorare se aproba doar prin Hotarare de Guvern si nu s-a intamplat in 2016. Exista doar un permis de prospectiune pentru acea firma in zona adiacenta perimetrului Rovina. Perimetru pentru care aceasta firma a primit in 2015 - cand erati prim-ministru - o licenta de exploatare pe 20 de ani. Aceasta licenta nu a fost aprobata de Guvernul Ciolos anul acesta.", spune Liviu Iolu intr-un raspuns la o postare a fostului lider PSD.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.