Ministrul de Interne, Dragos Tudorache, a transmis, sambata, un mesaj in care sustine ca 2016 a fost un an incarcat de evenimente, un an al schimbarilor, al innoirii, precizand ca la final de an, poate afirma ca ministerul pe care l-a condus in ultimele luni si-a atins obiectivele fixate, cele mai importante fiind ”asigurarea unui grad inalt de siguranta pentru cetateni si organizarea in deplina legalitate a celor doua procese electorale”.

”Sarbatorile de Iarna si mai ales Nasterea Domnului, unul dintre cele mai importante momente din an pentru toti crestinii, sunt un simbol al sperantei, al bucuriei de a fi impreuna si al convingerii ca, solidari, putem depasi orice provocare”, a transmis ministrul de Interne Dragos Tudorache pe pagina de Facebook a MAI.

Cu aceasta ocazie, el a afirmat ca pentru Ministerul Afacerilor Interne 2016 a fost un an incarcat de evenimente, un an al schimbarilor, al innoirii.

”La final de an, putem spune insa ca structurile Ministerului Afacerilor Interne si-au atins obiectivele fixate, dintre care cele mai importante sunt asigurarea unui grad inalt de siguranta pentru cetateni si organizarea in deplina legalitate a celor doua procese electorale”, a aratat Tudorache.

Totodata, Tudorache a tinut sa multumeasca pentru sustinerea de care a avut parte din parte angajatilor MAI.

”Sunt constient ca proiectele guvernamentale pe care mi le-am asumat la preluarea mandatului nu ar fi putut fi duse la bun sfarsit fara sustinerea dumneavoastra. Apreciez in mod deosebit colaborarea excelenta pe care am avut-o in aceasta perioada si va multumesc pentru munca depusa in acest an. Multumesc in mod special angajatilor Ministerului Afacerilor Interne care raman la datorie pentru ca toti cetatenii Romaniei sa se bucure in liniste de aceste Sarbatori”, a mai spus Todorache.

”Tuturor va doresc Craciun fericit cu sanatate si bucurii si La multi ani!”, a conchis ministrul de Interene.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.