Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a avertizat, joi, Guvernul Ciolos sa nu uite ca nu mai are posibilitatea sa adopte decat masuri cu privire la gestionarea treburilor curente, sfatuindu-i totodata pe membrii Cabinetului sa o lase mai usor cu “agitatie cu unele proceduri de angajare prin ministere si de numiri”.
“Vreau sa avertizez Guvernul sa nu uite ca nu mai au posibilitatea sa adopte decat masuri cu privire la gestionarea treburilor curente. Ii sfatuiesc sa nu mai fie atata agitatie cu unele proceduri de angajare prin ministere, de numiri. Am inteles ca au inceput sa isi care mobila, totusi e bine sa se limiteze la aceste actiuni, pentru ca practic nu mai sunt intr-un guvern care sa exercite toate atributiile constitutionale”, a afirmat Liviu Dragnea.

Liderul PSD a facut aceasta declaratie in contextul in care vorbea despre anuntul presedintelui Klaus Iohannis ca desemnarea premierului va fi facuta dupa Craciun.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.